Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Οκτώ ξενοδοχεία μας ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου

Οκτώ ξενοδοχεία μας ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου

Οκτώ Ελληνικά ξενοδοχεία εκ των οποίων τρία στη Σαντορίνη και δύο στη Ρόδο  βρίσκονται στις λίστες της TripΑdvisor με τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες του κόσμου για το 2015.



Επιπροσθέτως, ελληνικά ξενοδοχεία έχουν 25 εμφανίσεις στις λίστες της με τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Την πιο ισχυρή ελληνική συμμετοχή στις ευρωπαϊκές λίστες με 12 παρουσίες έχουν ξενοδοχεία από τη Σαντορίνη.


Αναλυτικά, στην παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για οικογένειες, το Sani Beach Hotel (Χαλκιδική) κατέλαβε την 5η θέση, το Holiday Village Rhodes (Ρόδος) τη 15η και το Club Med (Εύβοια) την 21η. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα το Sani Beach Hotel κατέλαβε τη 2η θέση, το Holiday Village Rhodes την 4η, το Club Med την 8η και το Ikos Oceania (Χαλκιδική) τη 13η. Στην παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για ρομαντικές αποδράσεις το Aναστάσης (Σαντορίνη) κατέλαβε την 7η θέση και το Lindos Blu (Ρόδος) την 25η. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα το ξενοδοχείο Aναστάσης κατέλαβε τη 2η θέση, το Lindos Blu την 7η, το Astra Suites (Σαντορίνη) την 11η, το Pezoules (Σαντορίνη) τη 12η, το Saint Vlassis Hotel (Νάξος) τη 13η, το Rocabella Mykonos Art Hotel and Spa (Μύκονος) τη 16η και το Ζώρζης (Σαντορίνη) την 20ή.


Στη λίστα με τα 25 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία, τις 10 πρώτες θέσεις κατέλαβαν κατά σειρά κατάταξης οι μονάδες Lindos Blu (Ρόδος), Sani Asterias Suites (Χαλκιδική), Sani Beach Hotel (Χαλκιδική), Τrapezaki Bay Hotel (Κεφαλονιά), Canaves Oia Hotel (Σαντορίνη), Αμμος (Χανιά), Μykonian Villa Collection (Μύκονος), Porto Sani Village (Χαλκιδική), Elite Suites by Amathus Beach (Ρόδος) και Lindos Mare Hotel (Ρόδος).





Για να δείτε αναλυτικότερα τις λίστες ακολουθήστε την Πηγή





Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:






Σχετικά Θέματα