Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Καρπενήσι - Ευρυτανία!

Καρπενήσι
Το Καρπενήσι με υψόμετρο 960 μέτρα και πρωτεύουσα της Ευρυτανίας είναι ένας από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς.



Τα γραφικά χωριά του, η εντυπωσιακή φύση, το χιονοδρομικό του κέντρο, τα καταλύματα υψηλού επιπέδου, το καταπληκτικό φαγητό αλλά και η νυχτερινή ζωή που προσφέρει δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.


Μόνο ο δρόμος που οδηγεί στο Καρπενήσι είναι ικανός να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Τα πολλά μικρά χωριουδάκια, οι καταπράσινες πλαγιές, τα ποτάμια είναι σημεία που θα σας κάνουν πολλές φορές να σταματήσετε για να τραβήξετε αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Οι καλοφαγάδες θα εκτιμήσουν την κουζίνα της περιοχής καθώς και τα χωριάτικα λουκάνικα τοπικής παραγωγής.

Θα βρείτε άφθονα καταλύματα για όλα τα γούστα, από μικρά οικονομικά πανδοχεία μέχρι 5άστερο ξενοδοχείο, ικανά να καλύψουν τις απαιτήσεις όλων των τουριστών.

Το χιονοδρομικό του κέντρο βρίσκεται στην κορυφή του όρους Βελουχίου Τυμφρηστού σε υψόμετρο 1960 μέτρα και υψώνετε επιβλητικά πάνω από το Καρπενήσι. Θα βρείτε 18 πίστες σκι σε ένα πραγματικά μεγάλο χιονοδρομικό κέντρο, καθώς και 4 off piste διαδρομές. Μπορείτε να νοικιάσετε εξοπλισμό για σκι σε πολλά σημεία στο Καρπενήσι αλλά και στο ίδιο το χιονοδρομικό.


Το Καρπενήσι χιονισμένο


Η κεντρική πλατεία Καρπενησίου





Το χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι, μόλις 5 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι, σε υψόμετρο 1840 μέτρων 








Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:






Σχετικά Θέματα