Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πήλιο!

Πήλιο
   Το Πήλιο είναι κοντά στην πόλη του Βόλου, σε ύψος 1.600 μέτρων. Κατά την Ελληνική μυθολογία λέγεται πως ήταν η καλοκαιρινή κατοικία των θεών καθώς και πατρίδα των Κενταύρων.


   Το Πήλιο συγκεντρώνει αρκετούς επισκέπτες, τόσο τους καλοκαιρινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες. Το χειμώνα προτιμάται από όσους επιθυμούν να απολαύσουν το υπέροχο βουνό και τον καθαρό αέρα, ενώ το καλοκαίρι οι τουρίστες απολαμβάνουν τις παραλίες του. Το Πήλιο παραμένει πανέμορφο όλους τους μήνες και ενδεικνύεται για κάθε είδους δραστηριότητα, καθώς και για εναλλακτικό τουρισμό.










   Οι παραλίες του Πηλίου βρίσκονται από τη μεριά του Αιγαίου Πελάγους αλλά και από τη μεριά του Παγασητικού. Είναι ξακουστές για τα καθαρά νερά τους, και πολλές είναι βραβευμένες με γαλάζια σημαία.





Τον Χειμώνα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα περνώντας από το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1471 μέτρων και έχει 5 πίστες συνολικού μήκους 15 χιλιομέτρων. Οι αρχάριοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σκι, μιας και στο χιονοδρομικό κέντρο λειτουργεί σχολή σκι και snowboard.



 

Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου
Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου

Γραφικό Πήλιο





Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:






Σχετικά Θέματα